Συνολικές προβολές σελίδας

31 Μαΐ 2014

ΈΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑ

Προς:  EimasteEllines@gmail.com
9/3/2012

Κύριε Καμμένε

Η οικονομική υποταγή, ο εποικισμός και η Ε.Ε. είναι τα βασικά «όπλα» που χρησιμοποιήθηκαν για την υποδούλωση της πατρίδας μας.

Νομίζω πως είναι γνωστό πλέον ότι η  Ε.Ε. είναι ο «προθάλαμος» της παγκόσμιας κυβέρνησης. Η Ελλάδα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ισορροπήσει μέσα στο παγκόσμιο σκηνικό μόνη της χωρίς προστάτες – νταβατζήδες. Αυτή η «προστασία» κοστίζει ποιο ακριβά ακόμη και από την Ελευθερία μας.

Ως «Ανεξάρτητος Έλληνας» η δική μου απάντηση στην οικονομική υποταγή είναι η εξής:
α) Ανεξάρτητο Έθνος χωρίς εθνικό νόμισμα δεν υφίσταται. Η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα πιστεύω ότι είναι αυτονόητη και αναγκαία αλλά το πότε και το πώς είναι ένα τεχνικό θέμα που θα πρέπει να μελετηθεί.
β) Ανεξάρτητο κράτος χωρίς μια κεντρική, απολύτως κρατική τράπεζα, μέσα από την οποία θα ασκείται η οικονομική και νομισματική πολιτική του δεν υφίσταται επίσης.
γ) Το χρέος είναι βασικός παράγων υποταγής. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητη η ύπαρξη συνταγματικής διάταξης που θα καθορίζει ότι το συνολικό χρέος της χώρας δεν μπορεί να υπερβαίνει το 15% του ΑΕΠ. Το ποσοστό αυτό μπορεί να ανέλθει στο 20% αν υπάρξει άμεση έκτατη ανάγκη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. Τα παραπάνω ποσοστά είναι ενδεικτικά αλλά σε κάθε περίπτωση το χρέος πρέπει να είναι εύκολα διαχειρίσιμο και όσο το δυνατόν μικρότερο.
δ) Πάγωμα πληρωμών σε τοκοχρεολύσια και διερεύνηση της νομιμότητας του χρέους από Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου. Αυτοί που δηλώνουν ότι τα «έφαγαν μαζί» με την παρέα τους θα πρέπει τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
ε) Οι Ιδιωτικοποιήσεις είναι ένα από τα πλέον σημαντικά εργαλεία της παγκόσμιας – ιδιωτικής – τραπεζικής – κυβέρνησης.
Ποιος ιδιώτης θα ήθελε να χάσει ένα μονοπώλιο στην ενέργεια, στην σιδηροδρομικές μεταφορές κ.λ.π.; Πως είναι δυνατόν να συζητάμε για ιδιωτικοποίηση των υδάτινων αποθεμάτων!!!

Στον εποικισμό και την λαθρομετανάστευση η απάντηση μου είναι:
α) Για να αποτρέψουμε την αθρόα προσέλευση των εποίκων αλλά και την αυθαίρετη νομιμοποίηση λαθρομεταναστών από ανθέλληνες πολιτικούς είναι αναγκαία η ύπαρξη Συνταγματική διάταξης βάση της οποίας όποιος αλλοδαπός έχει εισέλθει ή πρόκειται να εισέλθει παράνομα στην χώρα μας δεν δικαιούται καμία νομιμοποίηση ούτε αυτός ούτε οι απόγονοι του ανεξάρτητα από τα χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα. Η παραβίαση των συνόρων είναι παράνομη ενέργεια και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να νομιμοποιηθεί.
β) Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των υπεράριθμων μεταναστών στην χώρα μας είναι αναγκαία η ύπαρξη Συνταγματικής διάταξης η οποία να καθορίζει ότι ο συνολικός αριθμός των μεταναστών δεν μπορεί να υπερβαίνει  το 2% του πληθυσμού των ελλήνων.

Στην Ε.Ε. η απάντηση μου είναι:
α) Ναι στην συνεργασία των Ανεξάρτητων Εθνικών Κρατών της Ευρώπης αλλά κατάργηση του Άρθρου 28 παρ. 3 του Συντάγματος.
Η εθνική κυριαρχία δεν παραχωρείται ούτε αμοιβαία ούτε μονομερώς.
Τα ανεξάρτητα κράτη δεν «ενώνονται» απλώς συνεργάζονται.

Τέλος το πλέον σημαντικό από όλα για μένα είναι η Δημοκρατία για αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Αν προβλέπονταν από το σύνταγμα ότι με την συλλογή 35.000 υπογραφών, Ελλήνων που έχουν δικαίωμα ψήφου, τίθενται υποχρεωτικά σε δημοψήφισμα νόμοι και αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης δεν θα είχαμε αποφύγει το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του πασοκ αλλά και τον εξευτελισμό ενός ολόκληρου λαού;

Αν σε αυτόν τον Ανεξάρτητο Έλληνα αναφέρεσθε κ Καμμένε τότε παρακαλώ να συνυπολογίσετε και εμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: