Συνολικές προβολές σελίδας

15 Νοε 2015

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ


-Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Blacklisted News, Michael Snudera, ο Σόρος πούλησε... κοψοχρονιά όλες τις μετοχές που είχε σε μεγάλες τράπεζες και εταιρείες της Αμερικής και αγόρασε χρυσό. Μετά απο 48 ώρες και ο τρόμος ξέσπασε στο Παρίσι.

-Οι πολιτικοί απατεώνες της Ευρώπης παριστάνουν ότι θέλουν να μας προστατέψουν από τους ισλαμοφασίστες και την ίδια ώρα εντάσσουν στην Ε.Ε. την Τουρκία στην οποία αποδεδειγμένα διαβιούν και προστατεύονται από την κυβέρνηση χιλιάδες τζιχαντιστών.

-Οι δεξιοί Ευρωπαϊστές και οι αριστεροί διεθνιστές είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.
 
-Η κατάργηση των συνόρων που επιβάλει η Σένγκεν είναι ζωτικό συμφέρων της Ε.Ε και των πολιτικών απατεώνων ΟΧΙ της Ελλάδας.

-Είναι συναισθηματική άραγε η σχέση της αριστεράς με τους ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες ή μήπως πηγάζει από βαθύτερους ιδεολογικούς δεσμούς.

Ζητούνται αριστεροί “ανθρωπιστές” για την σεξουαλική ικανοποίηση των “στερημένων” ισλαμιστών-Μα «γιατί κατηγορείται» τον Σταθάκη εδώ ο άνθρωπος ξέχασε ότι ήταν «αντιμνημονιακός» τα σπίτια θα θυμάται;


-Αφού όπως λένε οι Καμμένος-Τσίπρας κόβουν τις συντάξεις για να «προστατέψουν» τους συνταξιούχους γιατί δεν κατάσχουν τα αδήλωτα του Σταθάκη για να τον προστατέψουν από τα ακίνητα του; 

-Αυτοί που πιστεύουν πως το πρόβλημα είναι η κακή ή ελλιπής εφαρμογή των μνημονίων μπορούν να πάρουν την πρωτοβουλία και να τα εφαρμόσουν μόνοι τους κόβοντας την σύνταξη τους, μειώνοντας τον μισθό τους πληρώνοντας διπλάσιο ΕΝΦΙΑ κ.λ.π.

-Τελικά αποδεικνύεται ότι το ΜΟΝΟ πρόβλημα που είχαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα προηγούμενα μνημόνια ήταν πως τα διαχειρίζονταν δειλές κυβερνήσεις που φοβόντουσαν να εφαρμόσουν όλα τα μέτρα όπως είπε και ο Μαρδάς.

-Τώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήρε την στάση της Ν.Δ στα 4 υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στην αξιωματική αντιπολίτευση για την νέα στάση που πρέπει να διαλέξουν.

-Οι Έλληνες που αντιδρούν στην εισβολή των λαθρομεταναστών κατηγορούνται για ρατσισμό και διώκονται από αυτούς που κατά παράβαση του Συντάγματος καταργούν τα σύνορα για να εισβάλουν αλλοδαποί Εθνικιστές, ρατσιστές, ισλαμοφασίστες και τρομοκράτες.

-Είναι ενδιαφέρουσα η ταύτιση της αριστεράς με την Μερκελ, τον Σοιμπλε, τον Τζωρτζ Σόρος κ.λ.π. Και αυτοί “πρόσφυγες” αποκαλούν τους λαθρομετανάστες που εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


-Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα είναι ενωμένο και πρόθυμο να μας σώσει από τη χρυσή αυγή αλλά κανένας δεν ενδιαφέρετε να σώσει τους μισθούς τις συντάξεις και τα σπίτια των Ελλήνων!

-Το μόνο που προσφέρουν τελικά οι γυναίκες στην πολιτική είναι η μεγαλύτερη ποικιλία στάσεων στην “σχέση” της κυβέρνησης με τους “δανειστές” με βάση την θεωρεία του Καμμένου για την “στάση” των πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές
 
Η ανάγκη των αριστερών να μιλάνε συνέχεια για φασίστες πηγάζει από την βαθιά ιδεολογική σχέση της αριστεράς με τον φασισμό.
Είναι τόσο ακραία και φασιστική η ιδεολογία των αριστερών που κάθε τι Εθνικό θεωρείται από αυτούς ακροδεξιό.

Για τις καταστροφές στις διαδηλώσεις: Αν αυτή είναι η δημοκρατία που επιθυμεί η κυβέρνηση τότε θα πρέπει να κάψουν το σπίτι του Τσίπρα και όχι τα μαγαζάκια των βιοπαλαιστών.

Η εφαρμογή νόμων που παραβιάζουν το Σύνταγμα είναι ευθύνη των δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: